FreePack

Despre Noi


Firma FreePack este o companie cu capital românesc importator și distribuitor de produse destinate ambalării secundare, aplicabilitatea produselor noastre având o sfera largă de acțiune. Prin locația firmei noastre, Brașov, în centrul țării, am reușit să fim aproape de clienții noștri în timp util, să studiem îndeaproape nevoile lor și să le putem oferi soluții eficiente de ambalare.

Toate aceste atuuri au propulsat FreePack pe piață de profil, fiind una din firmele cu renume din România. Încercăm să aprofundăm cât mai bine ceea ce aveți nevoie, să oferim soluții eficiente în timp util, ocolind proceduri interne complicate și stufoase care ar putea bloca o abordare rapidă a colaborării, iar experiență de până acum ne spune că suntem pe drumul cel bun, iar clienții noștri de până acum, ne spun același lucru.


Aici din 2012


Așteptăm cererea dumneavoastră de ofertă pentru:

benzi adezive, folii stretch, folii cu bule, folii polietilenă, folii termocontractibile, folii polietilenă expandată, saci polietilenă, pungi polietilenă, pungi cu fermoar, pungi folie cu bule, benzi adezive imprimate, benzi polipropilenă,benzi PET (polyester), benzi metalice, benzi poliester textil, dispozitive manuale și pneumatice de legat benzi ambalare, echipamente ambalare, dispensere benzi adezive, dispozitive de înfășurat folie stretch.

De asemenea vă putem oferi ambalaje din carton, colțare de carton, role din carton ondulat etc.


Vă mulțumim în primul rând pentru interesul pe care l-ați arătat firmei noastre!

Ne exprimăm speranța că produsele și serviciile de calitate pe care noi le furnizăm pe piață românească vor constitui o bază solidă în demararea unei colaborări pe termen lung cu firma pe care dumneavoastră o reprezentați.